Na internetskim stranicama hobby.hr kolačići se koriste kako bi se omogućile ili poboljšale ponuđene funkcije te iskustvo pregledavanja za korisnika.

Osim tih funkcionalnih kolačića i kolačića sesije postoje i analitički kolačići koje ostavljaju alati treće strane kako bi se pratila kvaliteta iskustva za korisnika prilikom posjeta internetskoj stranici hobby.hr.

Internetske stranice hobby.hr ne koriste se web-pratilicama ni sličnim tehnologijama za praćenje.

Parlament ni pod kakvim okolnostima ne koristi kolačiće za prikupljanje, obradu, širenje ili evidentiranje osobnih podataka.

Politika zaštite privatnosti hobby.hr primjenjuje se po potrebi na lokalno pohranjivanje i usporedive tehnologije.

 

Kolačići treće strane

Facebook, Twitter, Youtube, Vimeo, Flickr, Storify i drugi alati treće strane mogu ostaviti kolačiće za dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama ili za izradu statistike o pristupu. Prisutnost, broj i status kolačića može ovisiti o načinu na koji koristite dotične platforme prije ili tijekom posjeta stranici hobby.hr.

Potrebno je provjeriti politiku o kolačićima društvenih mreža dotičnih stranica.

Što učiniti ako ne želite spremljene kolačiće na svom računalu?

Za neke je osobe spremanje podataka na njihovu računalu ili mobilnom uređaju pomalo nametljivo, osobito kada te podatke sprema i koristi treća strana bez njihova znanja. Ako želite, moguće je blokirati neke ili sve kolačiće, ili čak obrisati one koji su postavljeni, no imajte na umu da je moguć gubitak određenih funkcija. Kako biste to učinili morate izmijeniti postavke privatnosti svog preglednika.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]