O nama

Već 20 godina podržavamo kreativce svih vrsta i uzrasta!

Natalija Borčić vlasnica Puls hobby&art store

Bok ja sam Natalija i želim vam dobrodošlicu u Puls!

Već 20 godina podržavamo kreativce svih vrsta i uzrasta, naša misija je pružiti vam najkvalitetnije kreativne materijale koji će vam pomoći da izrazite svoju umjetničku viziju na najbolji mogući način. Bez obzira jeste li profesionalac ili tek započinjete svoje putovanje u svijet kreativnosti, mi smo tu da vam pružimo podršku i inspiraciju.
Naša Puls trgovina u Westgate City-u posvećena je malim i velikim kreativcima, hobistima i umjetnicima svih vrsta, ovdje možete pronaći inspiraciju za vaša remek djela kao i sve za potrebno za početak vaše hobby ili umjetničke priče.

“Moja strast je otkrivanje novih proizvoda i trendova, neprestano istražujem tržište kako bi pronašla najnovije inovacije i ponudila vam ih u Puls hobby&art trgovini. Stoga mi surađujemo s renomiranim proizvođačima i distributerima kako bismo vam osigurali samo najbolje proizvode.”

Natalija
Vlasnica Puls hobby&art trgovine

U našem širokom asortimanu proizvoda možete pronaći gotovo sve, od boja, kistova, platna, papira, gline, mase za modeliranje do tekstilnih materijala i mnogo više. Svi proizvodi su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili vaše potrebe i omogućili vam da istražite različite tehnike i stilove.
Tu su i poznati hobby i art brendovi poput Pentart, Stamperia, ITD Collection, Ciao Bella, Prima, Sizzix, Nellie’s Choice, Scrapberry, Laserowe Love, Renkalik, Royal Talens, Clairfontaine, Strathmore, Lefranc Bourgeois, Winsor&Newton, Cappelletto, Derwent, Sennelier… i mnoge druge.
Hvala vam što ste posjetili našu web stranicu, veselimo se ponovo vas vidjeti u Puls hobby&art trgovini.

Vaša Natalija Borčić i Puls tim

Vaša kreativnost zaslužuje samo najbolje

Nudimo vam i intuitivan i jednostavan način kupovine putem našeg web shopa. Možete pregledavati proizvode prema kategorijama, istraživati nove artikle i inspirirati se za svoju novu kreaciju. Također, naša korisnička podrška uvijek je spremna odgovoriti na vaša pitanja i pružiti vam pomoć u vezi s proizvodima ili narudžbama.