Projekt “Kreativna Hrvatska” ušao je u svoj drugi krug izlagača. Kao što znate, projekt je nastao kao suradnja sa facebook grupom ProfiArtUnikat sa ciljem promocije kreativaca iz cijele Hrvatske. Obzirom da grupa broji sada više od 1500 članova iz kreativnog svijeta prepoznali smo ih kao idealnog partnera za ovaj projekt. Bit projekta je promovirati kreativce koji nemaju svoje izložbeno-prodajne prostore, te im na taj način omogućiti da se promoviraju široj javnosti i ostvare svoje kreativne snove.

Radovi odabranih kreativaca izlagati će se u Puls hobby&art-u u razdoblju od 60 dana. Nakon isteka tog roka postavljamo radove novih četiri kreativca koja ćemo birati u grupi. Kada u grupi vidite objavu “Kreativna Hrvatska” treba tebe, to će značiti da se možete prijaviti za idući period izlaganja. Između prijavljenih odabrati ćemo nova četiri kreativca koji će krasiti police Puls hobby&art-a.
Kandidati ovog 2. kruga su: Daniela Stilin – Stilin Designs sa svojim predivnim makrame radovima, Kristina i Ivan Kovačević – Zvankice sa svojim šivanim kreacijama, Martina Šamec – Art studio Duga sa svojim oslikanim predmetima od stakla, porculana, svile i tekstila, Petar i Minela Janjatović – Maštoviti Kutak sa svojim mirisnim sapunima i Sanja Držanić Puljiz – SanjaWOWclayShop sa svojim figuricama od polimerne gline.
Druga postava krenula je 10.04.2022.
Za sve vas koji nas niste uspjeli posjetitti tijekom prvog kruga imamo dobru vijest 😉 Radove izlagača iz prvog kruga možete i dalje vidjeti i kupiti u Pulsu.

 

Preporučene novosti