Veliko nam je zadovoljstvo najaviti suradnju sa facebook grupom ProfiArtUnikat s kojom smo ušli u zajednički projekt “Kreativna Hrvatska” sa ciljem promocije kreativaca iz cijele Hrvatske. Obzirom da grupa broji više od 1200 članova iz kreativnog svijeta

Projekt “Kreativna Hrvatska” ušao je u svoj treći krug izlagača. Kao što znate, projekt je nastao kao suradnja sa facebook grupom ProfiArtUnikat sa ciljem promocije kreativaca iz cijele Hrvatske. Obzirom da grupa broji sada više od 1700 članova iz kreativnog svijeta prepoznali smo ih kao idealnog partnera za ovaj projekt. Bit projekta je promovirati kreativce koji nemaju svoje izložbeno-prodajne prostore, te im na taj način omogućiti da se promoviraju široj javnosti i ostvare svoje kreativne snove.

Radovi odabranih kreativaca izlagati će se u Puls hobby&art-u u razdoblju od 60 dana. Nakon isteka tog roka postavljamo radove novih četiri kreativca koja ćemo birati u grupi. Kada u grupi vidite objavu “Kreativna Hrvatska” treba tebe, to će značiti da se možete prijaviti za idući period izlaganja. Između prijavljenih odabrati ćemo nova četiri kreativca koji će krasiti police Puls hobby&art-a.
Kandidati ovog 3. kruga su: Strode Design Studios – Ana Šparavec, Kreativa – Nadica i Katarina Kucel, Kosmos Universe Studio – Tamara Moslavac Kos i Moon_light_Shop – Sara Lesar.
Druga postava krenula je 11.06.2022.
Za sve vas koji nas niste uspjeli posjetitti tijekom prvog i drugog kruga imamo dobru vijest 😉 Radove izlagača iz prvog i drugog kruga možete i dalje vidjeti i kupiti u Pulsu.

 

Preporučene novosti